Om

Vi er kreative mennesker der har erfaring med forskellige projekttyper fra idé til realisering indenfor arkitektur, udstillings- og experience design, interiør, visuel identitet og fotografi. Vi skaber bæredygtige løsninger for komplekse problematikker, med øje for detaljer, materialer, teksturer og nye teknologier. Vi sætter fokus på processer, kvalitet og bæredygtighed i hele processen.

Vi skaber

Design med integritet, bæredygtighed, funktionalitet og kvalitet. Vi finder løsninger for folks behov, ved at skabe funktionalle og kreative designs.

Arkitektur og Interiør

Butikker, Udstillinger, Kontorer, Huse - Komfort, funktionalitet og æstetik kombineret med bæredygtighed.
Din visuelle identitet i det eksteriør, interiør og på messer.

Visuel identitet og grafik

Dit Brands visuelle identitet er den vigtigste faktor. Brands med en konsistent visuel identitet rasonere med deres kunder mere effektivt og får den ekstra fordel at have brug for betydeligt mindre penge på lang sigt på reklame- og markedsføringsmaterialer.

Fotografi

Er videnskaben, kunsten, anvendelsen og praksis af at skabe varige billeder ved at optage lys eller anden elektromagnetisk stråling.
Som en vigtig del og komplement til din visuelle identitet.

UX Design

Det er ikke Magik. Det er en metode og et kærlighedsarbejde. Skabelse af unikke brugerdefinerede grænseflader og løsninger.