OneTigris MOLLE Små og Mellemstore Hunde Vest K9 Sele til Lille Hund MOLLE Vest + Grib Håndtag Snor Klip til Hund

 • kr238.21
 • kr166.75 • Del:

Yderligere oplysninger

Hvorfor Vælge MINI MAYHEM Laser-Cut K9 Selen?Din lille hund højt og stolt, genert og tilbageholdende, eller alle disse ting på én gang.Uanset hvad, er det ultimative stykke kit er designet til små pels missiler.MINI MAYHEM tilbyder beskyttelse mod store hunde og vilde dyr, og evnen til at bære add-ons via sin MOLLE design, og selvfølgelig ekstra tyvekoster med sin patch plads til badges og patches.Smedet af 1000D nylon, der er svært og snavs/vand/slidstærk, med laser-cut MOLLE til at reducere vægten og giver bedre åndbarhed.Den struktur, der tilbyder en ikke-slide og ekstra god pasform, og en enkelt spændte strop for nem på-og-fjernelse.Det fik dobbelt snor attachment point på den front og ryg, og en forstærket top håndtag for flyvning hvalpen væk, når det er nødvendigt.Hvad ellers?En gratis OneTigris patch på rød for at tilføje til samlingen!MINI MAYHEM Laser-Cut K9 Sele, 1000D Nylon konstruktion for ekstra holdbarhed og snavs/vand/ridser Foran på tværs af brystet indpakket design, der knus torso, ikke choker og ikke glider Praktisk top håndtag til midlertidigt at ophæve din hund, når det er nødvendigt Laser-cut MOLLE for modulære fastgørelse af poser og gear Forreste og bageste UTX® snor klip med forstærket syninger på alle stress-punkter, Mesh foring tilbyder åndbarhed og en ekstra let belastning Enkelt quick-release spændte remmen for hurtig på og fjernelse og nemme justeringer Patch panel foran brystet og to sider til navn patches og moral patches Note 1. Altid måle din hund, før du foretager et køb! 2. OneTigris seler er IKKE konstrueret til at bære tunge vægte for en lang periode af tid, og vi på det kraftigste mod at forlade sig udelukkende på grib håndtag til at bære din hund.Denne indeholder sikkerhedsrisici og kan give ubehag.Specifikationer Materiale: 1000D Nylon, UTX® D-Flex Spænder Håndtere Træk Styrke: Testet på 110lb/50kg Snor Klip Træk Styrke: Testet på 176lb/80kg brystbælte Træk Styrke: Testet på 229lb/104kg Størrelse Guide: Hals 8"-18"/20-45cm, Bryst 13"-25"/33cm-63cm, Tilbage 11" Vægt: 7.9 oz/225 g Farve: Coyote Brown Pakke Indeholder OneTigris MINI MAYHEM Laser-Cut K9 Sele *1

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre SKAL passe til din leveringsadresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER.Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Gabrielapruzzo.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, Hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Gabrielapruzzo.dk.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem.

Tags: store hund, klud hund, hund i snor, lg k9 hund, diamant dog bælte, arbejder servicehund vest, military grade dog sele, posen onetigris, tactique gilet, k9.


 • Materiale: 1000D Nylon, UTX-Duraflex Spænder
 • Mærke: ONETIGRIS
 • Passer til: Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
 • Sæson: Vinter
 • Talje/Maven Buggjord: 12"-24.4"/31cm-62cm
 • Vægt: 6.5oz/185g
 • Hals Buggjord: 7.8"-17.7"/20cm-45cm
 • Velegnet til: hunde over 10lb (4,5 kg)
 • Item: Tactical Dog Harness
 • Bryst Omkreds: 13"-24.8"/34cm-63cm
 • Tilbage længde: 8.6"/22cm
 • Køn: MÆND

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer