4stk Camber Kit Cam Bolt 14mm Køretøjer Stål Fire Hjul Tilpasning Justerbar Camber Kit Cam Bolt Hot

 • kr116.13
 • kr74.32 • Del:

Yderligere oplysninger

4stk Camber Kit Cam Bolt 14mm Køretøjer Stål Fire Hjul Tilpasning Justerbar Camber Kit Cam Bolt Hot

Beskrivelse:

Denne pakke af hjulsporing cam bolte er vedtage høj kvalitet stål materiale, holdbart og let.Der er justerbar møtrikker og 2 stk pakninger på hver bolt, der gør det muligt at justere camber enkelt og præcist.Det er meget bedre stabilitet og eliminerer slid på dækkene.Små struktur og stor funktion.Sådan en fantastiske produkter!Gå ikke glip af det!

Funktioner: Vedtage høj kvalitet, galvanisering-stål materiale, let og holdbar i brug.Med indstillelig møtrik og 2 stk pakninger, giver mulighed for at justere camber simpelthen.Når møtrikken er torqued tråde vil låse på møtrikken og ikke kommer løs, meget bedre stabilitet og eliminerer slid på dækkene.Rationelt design, ingen skæring og boring.Gør køretøj, der permanent er justerbar.Nem installation, bare skrue på, og med nogle ændringer.Passer til de fleste af bilens dæk med korrekt størrelse.

Specifikationer:

Materiale: Stål

Farve: Army Grøn

Diameter: 14mm/0.55"

Justerbar Frempind Længde: 74mm/2.9"

Alt Stilk Længde: 85mm/3.3"

Pakke Vægt: Ca. 555g

Montering: For de fleste af bilens dæk med korrekt størrelse

Pakke Inkluderet:

4 x Bolte Cam

Bemærkninger:

1. Let at installere, men professionel installation anbefales.

2. Kan du tjekke og bekræfte størrelsen er passende, før du køber.Tak!

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling. 3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.Om shipping 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering. 8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt. 9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak Returnering og Refundering 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Gabrielapruzzo.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Om feedback, Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: hot rod, 14mm aksel, hot weel, camber hjul, m5 ti bolte, bolt camber, camber værktøj, bolt i rustfrit, m8 excentrisk bolt, excentrisk vag bolt.


 • Item Højde: 0inch
 • Element Type: Nuts & Bolts
 • Materiale Type: Camber Bolt
 • Specielle Funktioner: Camber Justering Kit
 • Mærke: Zerone
 • Item Bredde: 0inch
 • Model Navn: Camber Kit Cam Bolt
 • Element Vægt: 555g
 • Item Længde: 8.5cm
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: CCC
 • År: Camber Kit Cam Bolt

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer