El-Ultralyd Dental whitener Scaler Mundtlig irrigator Pleje Tandblegning kit tænder, Tandsten Tandsten Remover Værktøjer Renere

 • kr66.38
 • kr48.45 • Del:

Yderligere oplysninger

Specifikation Navn:Elektriske LED Ultralyd tand renere Batteri Kapacitet: v 250mah Arbejde Spænding: 3.7-4.2 V Mærkestrøm: 130mA Antal Opladning Metode: USB Opladning Kabel Effektiv Tandsten Remover tandsten remover er op til 11000 vibrationer per minut, og er lavet med premium rustfrit stål, der vil arbejde grundigt for at fjerne plak, tandsten, og madrester på din mund.Safe & Materialer af høj kvalitet Med rustfrit stål og mad-grade silikone materiale, kan Du få en mere behagelig fornemmelse og lettere rengøring USB-Opladning & Bærbare tandsten remover leveres med en USB-oplader kabel, nem at genoplade når som helst.Vælg den adapter med 5V-1A til opladning, og batteriet er v 250mah.IPX6 kvalitet vandtæt kan vaskes direkte med vand, sikkert og bekvemt.Ekstra Funktioner Dette dental rengøring værktøj kommer med en LED HD skærm, ekstra LED-lys og et silikone håndtag.Det er en smart memory funktion, som automatisk vælger den sidst lukning-tilstand, når den er åbnet.Det har også 3 hoveder til at vælge fra afhængigt af din tandlæge behov.

Nye Tandlæge Sæt

Funktioner

1. Høj frekvens ultralyd vibrationer og 4 udskiftelige børste hoveder effektivt kan fjerne den tandsten, tandsten, plak, te og røg pletter, mild og smertefrit at undgå at skade dine tænder.

2. Tre indstillelige gear niveauer giver mulighed for hurtig skift af en knap, der er egnet til at passe til forskellige tænder typer og opfylde mp ansøgninger.

3. Indbygget-i høj lysstyrke LED-ekstra lys i svagt miljø og mørke nat, hjælper til at undgå blindgyder, med klarere visning af kraft, hvilket gør tænderne rengøring til en leg.

4. Ergonomisk strømline krop med non-slip-mønstre vil levere komfortable og sikre greb, ultra brugervenlig for den, der er svære at nå frem til områder med let greb.

5. IPX6 vandtæt design giver mulighed for rengøring og vedligeholde brise, og den bløde cover kan beskytte opladning port mod støv og spild for forbedret ved hjælp af sikkerhed, fri til at vaske tandbørste organ direkte under rindende vand, ingen frygt for at blive våd.

6. Transportabel og genopladelig design for at gennemføre bekvemmelighed og trådløs betjening, der er egnet til både hjem og rejser bruge til at give adgang mundhygiejne, når som helst og hvor som helst.

Specifikationer

Materiale: ABS+Øko-venligt Silikone

Farve: Sort(Som Vist På Billedet)

Vandtæt Rating: IPX6

Driftsart: 3 Modes(Lav, Medium, Høj)

Opladning Interface: DC 2.0

Arbejder Spænding: 3,7 V

Mærkestrøm: 130mAh Max.

Motor Hastighed: 11.000 rpm

Batteri Kapacitet: 400mAh

Størrelse: Som Vist På Billedet

Bemærk:

Lad nogle afvigelser på grund af manuel måling og sørg for, at du ikke har noget imod det, før du køber det.

Farven på den faktiske vare kan variere lidt fra billederne på grund af forskellige edb-skærme og display indstillinger.

Tak for din forståelse!

Pakke Inkluderet:

1* Hovedenheden

1* Fladskærms Rengøring Hoved

1* Krog-lignende Hoved Rengøring

1* Tandbørste Hoved

1* Tunge Hoved Rengøring

1* Dental Spejl

1* Opladerkabel

1* Brugervejledning

Tags: irrigator mundtlig waterpulse, dental kridtning, renere ultrason, tand calculus ultralyd remover, dental irrigator ovonni, scaler tip, tandblegning kit aus, dental scaler, dental værktøj, tandpleje asus.


 • Strømkilde: Genopladeligt Batteri
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Type: Elektriske Oral Irrigator
 • Råvare Kvaliteten Certificering: ce
 • Element Type: Mundtlig Irrigator
 • Mærke: Kære Ms.
 • Aldersgruppe: Voksne
 • Model-Nummer: VI-01

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer