Gratis forsendelse 10/20/pc ' er/masse 65-89mm Rustfrit Stål 304 Kørsel spændebånd Tri-Clamp skrue krave Brændstof Rør Worm

  • kr55.83  • Del:

Yderligere oplysninger

10/20pcs/set 65-89 mm Justerbar Rustfrit Stål Kørsel spændebånd Tri-Clamp Brændstof Rør Worm

Hvis du ønsker at se de andre emner, som vi har til salg, se venligst vores shop,kan vi taler engelsk og spansk

Produkt beskrivelse

Features: Dette er et sæt af spændebånd anvendes til at fastgøre og lappe en slange på en montering som en barb eller nippel-rør.

Disse spændebånd er lavet af høj kvalitet rustfrit stål for holdbarhed og lang levetid.

Skrue spændebånd er nem at installere eller fjerne ved hjælp af en skruetrækker til at frigive eller stram.

Disse veldesignede skruetvinger er meget nyttige og give store klemkraften.

Vid udstrækning anvendes til tilslutning af luftslanger, vandrør, brændstof slanger silikone slanger på biler eller fabrik, osv.

Specifikationer:

Materiale: Rustfrit stål

Farve: Sølv

Bånd Bredde: 12mm

Mængde: 10/20pcs

Størrelse:

Vis Produkt

FIRMA OPLYSNINGER

Shop sikkert her for alle dine fasteneren og hardware behov.Vi er eksperter i hardware-dele og tilbehør, og er blandt de hurtigst voksende detailhandlere inden for vores felt.Vi kan hjælpe med alle dine indkøb og installation spørgsmål.

Vi startede ud i hardware tilbehør business for over 10 år siden i Kina, og har udvidet til en nationalt anerkendt selskab af eksperter.Vi har et stort forbindelse med vores leverandører af materiale, og kan tilbyde dig god kvalitet og ekspertise.

Kundens tilfredshed er vores mål!Vi er overbeviste om, at du vil nyde din oplevelse med os.Lad os venligst vide, hvordan vi kan tjene dig, hvis du har forslag til dette formål.

RETURRET

Vores retur politik er ligetil og kundevenlig.Du kan føle sig trygge ved at handle med os - vi har trods alt eksisteret i over 10 år.Vores politik er en common sense tilgang til at drive forretning.Vi vil tage vare tilbage inden for 30 dage efter købet, så længe det er inden for de begrænsninger af producentens garanti, returret (som vi er forpligtet til at ære), og følgende betingelser er opfyldt:

Varen skal være i original, ubrugt stand og skal returneres i den originale emballage.

Vi er i stand til at acceptere ethvert element, der er blevet installeret på og/eller er beskadiget.Hertil kommer, at vi ikke kan acceptere returnere varer, der ikke er i original emballage.Disse er de begrænsninger, der fastsættes af Gabrielapruzzo.dk, og vi er forpligtet til at ære deres politikker om afkast.Returnerede varer er i dårlig stand, eller der mangler dele, vil ikke blive krediteret.

Retur forsendelsesomkostninger skal være betales af kunden.

Medmindre vores virksomhed eller den oversigt er en fejl, kunden er ansvarlig for at betale retur fragt omkostninger.

Kunden skal opnå et Afkast, Varer Tilladelse (RGA) fra os.

Du skal kontakte vores butik og få en RGA, før du returnerer nogen produkter.Være sikker på ydersiden af boksen har RGA# tydeligt sendt, sammen med dit navn og adresse.

GARANTI ELEMENTER: Vores firma sælger produkter af den højeste kvalitet.Vi vil tage sig af problemet her i vores butik, eller sætte dig i kontakt med Gabrielapruzzo.dk, hvis situationen kræver.

SHIPPING OPLYSNINGER:

1. Vores ordrer afsendes normalt inden for 24 timer efter betaling er modtaget, medmindre der er problemer med ordren.Hvis dette er tilfældet, vil vi kontakte dig via din eBay e-mail-adresse eller telefon nummer.

2.Ordrer vil normalt blive behandlet hver arbejdsdag ikke weekender.Normalt, hvis din betaling er modtaget efter 5:00 P. M. eller i weekenden, det er forarbejdet på den næste arbejdsdag

3.Hvis dine ordrer end 0,5 KG,vil vi sende via China Post, luftpost, det needs15-45days at ankomme.Hvis der er mere end 0,5 KG,vil vi sende med express mail(Epacket osv.).det behov 5-10 dage.

Tags: krave rør, barbell klemme krave, klip krave, cykel spændebånd, klemme røret, blomster sæbe, pinolskrue, klemme metal, klemme dn25, 32mm rør klemme.


  • Brug: Pipe Clamp
  • Struktur: rør klemmer
  • DIY-Forsyninger: Metalbearbejdning
  • Materia: Rustfrit stål 304
  • Standard eller ikke-Standard: STANDARD
  • Materiale: Rustfrit Stål
  • Model-Nummer: 65-89mm

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer