Til BMW X1 E84 2010-3D-M Styling Front Gitter Trim motorsport Strimler grill Dække Dekoration Klistermærker

 • kr73.51
 • kr53.66 • Del:

Yderligere oplysninger

Til BMW X1 E84 2010-2015 3D-M Styling Front Gitter Trim motorsport Strimler grill Dække Dekoration Klistermærker

Funktioner:

1.Betingelse: 100% Helt Ny,ubrugt, uåbnet og ubeskadiget

2.Høj kvalitet ABS klistermærker

3.Det er let at installere.

4.God til udvendig Grille Trim dekoration formål

5.Pakke indeholder kun de 3 farver mærkat, ikke omfatter bil-og andre

Det er KUN egnet til BMW X1 E84 2010-2015 år (7Grilles den ene side) !!Sørg venligst for, at din bil er den samme som den,år,model og foto, før du bestiller det.

Bemærk:

Kære købere, For BMW har forskellige grill striber på grund af forskellige produktions år eller bil model.Så når du køber denne vare, bedes de kontrollere omhyggeligt år af produktionen, biler, model, og antallet af din bil ' s grill striber, og vælg derefter den højre valgtast.Ellers vil du få det produkt, som der ikke kan arbejde ordentligt.

Hvis du ikke er sikker på, hvordan man vælger, bedes du kontakte os.Hvis nogen tab, og tvister, der er forårsaget af, at du køber

den forkerte produkt, vi er ikke ansvarlig for det.Produktet mærket er Muchkey.vær pleje."

Betaling Og Forsendelse

-Vi accepterer alipay ,Alle større kreditkort sre, der accepteres via sikker betaling processor, SPÆRREDE Betaling skal ben foretaget inden for 3 dage efter bestilling .Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt ,vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dag.

- Forsendelse vil blive arrangeret inden for 2 hverdage efter betaling er ryddet, så længe købers oplysninger og shipping adresse, der er bekræftet.Giv det rigtige postnummer og gyldigt telefonnummer for at undgå forsinkelse i levering.

1) på Grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

2) Hvis køber har brug for pakken skal leveres af bestemte courier eller en anden hurtig måde, bedes du kontakte vores salgs at justere prisen før betaling.

3) Lille pakke inden 2.0 kg normalt blive afsendt fra Kina post / HK post / Singapore Indlæg, som er anført eller aftalt af kunden.

4) Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

Import Skat

Vi er IKKE ansvarlige for NOGEN import skat, brugerdefineret afgift eller told forsinkelse.Hvis pakken vende tilbage til os på grund af købers afvisning af at betale ovennævnte gebyrer, ville vi IKKE gensende pakken, indtil køberen fuldføre disse gebyrer og betale ALLE vende tilbage, og send omkostninger.Køber kan ikke annullere bestillingen eller anmode om tilbagebetaling, der er baseret på ovennævnte grund.

Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe vores kunder til at minimere risikoen for at betale skat af.Som er vores erfaring, at 90% kan nå frem til køber, uden at betale alle skatter, som angiver den vare, som eksempel eller en gave, men du kan stadig finde den pris, der er lavere end standard selv, at du er valgt til at betale told!

Afkast og Garanti

Alle elementer er ny lige fra fabrikken.I tilfælde af at du modtager en defekt vare, bedes du kontakte os inden for 3 dage efter tegn på modtagelsen.Vi vil refundere eller ombytte det.

Kontakt os inden for 7 dage efter modtagelsen kan blive refunderet

Vende tilbage inden for 20 dage efter modtagelsen kan blive erstattet.

Returnere det inden for 30 dage efter modtagelsen

Vende tilbage inden for 1 år fra købsdato kan repareres.

Det er kundernes ansvar at betale for retur porto og sende varen tilbage til os.Vi vil sende det tilbage på vores omkostninger.

Alle returneringer skal være bekræftet af vores efter service-team, vi er ikke ansvarlige for nogen returnere pakken uden forudgående varsel.

For ikke-defekte retur, vil der være administrative omkostninger er anvendt.

Vi tilbyder ET Års fabriksgaranti (tilbehør, medfølger ikke).

Garanti vil være ugyldig som:

(1) Skade forårsaget af: Unødig slitage, smuds, misbrug, forkert installation eller betjening, forsømmelse, uheld.

(2) Eventuelle skader som følge af mangelfuld emballering, når købere returnere varen til os.

(3) Hvis varen var skilt ad, eller repareret af en uautoriseret person.

Feedback

Kunden er tilfredsstillende, er vores ultimative mål.Det er meget vigtigt for os.Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, venligst forlade os 5 stjerner feedback.mange tak

Hvis du har problemer eller spørgsmål, bedes du kontakte os, før du åbner en tvist eller efterlade nogen form for feedback.

Alle beskeder eller e-mails vil blive besvaret inden for en arbejdsdag .Hvis varen er beskadiget,ødelagt og kan ikke bruges godt,bedes du kontakte os PÅ én GANG, så vil vi refundere din betaling eller sender en ny til dig, hvis du vil.

Tags: klasse bmw x1 e84, motorsport, bmw nyrer, bmw mærkat, carbon fiber hætte, bmw nettet, bmw motorsport, gps bmw x1 e84, m-motorsport, bmw motorsport mærkat.


 • Type: Lim Mærkat
 • Kategori: ABS
 • Mærkat Placering: Hoved
 • Model: Oem
 • Emballage: Ikke Pakket
 • Element Type: Klistermærker
 • Mærke: MyHung
 • Model Navn: 54126
 • Type Mærkat: Kreative Klistermærker
 • Materiale Type: Plast
 • Design: Farve Skift

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer