320ML Opbevaring af Mad Max Snacks Tørrede Frugter børnesikring lagertanke Køkken Gennemsigtige Beholdere Forseglet Dåser

  • kr87.22
  • kr52.36  • Del:

Yderligere oplysninger

Bullet Punkter:

1,En-tasten for at Åbne og Lukke: En-tasten åbning og lukning, en anden er inkluderet, bekvemt og hurtigt.Tryk på én knap skifte design, en-hånds presse på, for nem adgang.Brug proces: 1. åbne child lock (børnelås); 2. én nøgle til at åbne; 3. åbn låget for at tage mad.

2,Anti-ukorrekt Åbning af Lås: Nyligt opgraderede anti-ukorrekt åbning af mælkepulver og snack bokse.Den nyligt opgraderede børnesikring, tæt på låsen, på den knap, kan den ikke åbnes.Den anti-misstart låsen er let at bruge og har praktiske funktioner.Den forreste skub låsen er låst tilstand, efter at være blevet låst, kan den ikke åbnes direkte med en knap.Efter den bageste lynlås er åbnet i ulåst tilstand, låget kan åbnes og lukkes med én nøgle til hurtig adgang.

3,Sundhed og Fred i Sindet: Vælg mad-kvalitet materialer, som kan spises direkte af babyer.Det er miljømæssigt beskyttende og har ingen mærkelig lugt, og indeholder ikke BPA.Det er mere sikkert at opbevare mælk, pulver og snacks.

4,Forseglet og Fugt-bevis: Man-knappen til at åbne og lukke, et andet open.Lille størrelse, nem at bære.Det er ikke lækker, når det er vendt på hovedet.Den kompakte kasse er let at bære og ikke tager plads.

5,Lavere Konvekse Design: Den øverste del af konkave og lavere konvekse design kan stables i vil, selv hvis der er flere af dem, det er ikke rodet, og stable er stabilt og sparer plads.

Specifikationer:

Kapacitet: omkring 320ml (omkring 120 g mælkepulver)

Størrelse: om 3.39*2.91*2.97 tommer/86*74*75.5 mm

Materiale: fødevaregodkendt plast materiale

Packing Liste:

1*Opbevaring Af Mad Max

Tags: køkken arrangere kasse, opbevaring af mad, glas frokost, køkken opbevaring container, plast sæt, food grade opbevaring, lange spatel, opbevaring af fødevarer taske bærbare køkken, varer, opbevaring af fødevarer, sten håndvask, organizer boks retter.


  • Materiale: PA+PE
  • Stil: Moderne
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer