100pcs Fiskeri Tilbehør Swive Fiskeri Tre sektioner, som Forbinder ring Drejelig Rullende Stik fiskekrog Mærke Dndjuyu

  • kr63.09
  • kr59.93  • Del:

Yderligere oplysninger

Størrelse Længde

1# 30mm

3# 24mm

5# 20mm

7# 17mm

10# 14mm Pakke Inkluderer: 1 Pakke 100Pcs Materiale: Rustfrit Stål Bemærk: tillad 2%-3% fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.Farven kan være lidt forskellige fra de rigtige på grund af lyset.Kære ven, Velkommen til vores butik.Vi har produktion linje, som kan tilbyde produkter direkte, og at vi kan tilbyde produkter til engrospris.Vores professionelle team leverer god kvalitet, vi lover, at hver en krone du bruger på varer, der er værd at i stedet for på falsk.Vær venlig at bemærke, at hvis du vælger Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus for din ordre.Dette shipping måde er uden en international tracking nummer og kan kun spores i Kina, når pakken forlod Kina, så er det ikke have logistik oplysninger, indtil du modtager pakken.Hvis du har brug for en international tracking nummer, skal du vælge Kina Post, der er Registreret luftpost, som forsendelsesmetode.Hvis du har spørgsmål om produkter, Bedes du kontakte os først, før du åbner den tvist eller efterlade os en dårlig feedback, Vi vil hjælpe dig med at løse det så hurtigt som possible.By den måde, hvis du kan lide vores butik, kan Du tilføje vores butik på din Favorit Gemmer, kan Du få vores Nye ankomst og Rabat information i tide.

1. Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2.Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3.Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Varen leveres inden for 7 dage, når fuld betaling er afviklet.Hvis du ikke kan få dine ting i god tid,bedes du kontakte os først,vi vil ind og løse det for dig snart.Vi vil besvare din mail inden for 48 timer normalt.nogle gange har lidt forsinkelse på grund af weekend eller ferie.Hvis du ikke kan få vores mail efter 48 timer,bedes du tjekke din spam-eller kontakt os med andre e-mail-adresse.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og dit projekt.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Gabrielapruzzo.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Tags: fiskeri tang til fiskeri, fisk gear, fedeer, fisk på krogen, amecon drop shot, fisk krog havet, drop shot, fisk swivel, 2.4 d, krog texan.


  • Mærke: DNDYUJU
  • Med Lineal eller Ikke: No
  • Stilling: Andre
  • Materiale: High Carbon Stål
  • Type: Andre
  • Form: Tre sektioner, som Forbinder ring

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer