500ML Mode Rustfrit Stål Olie Dispenser Unikt Formet af Høj kvalitet Olivenolie Flaske

  • kr117.80
  • kr111.91  • Del:

Yderligere oplysninger

Mode Rustfrit Stål Olie Dispenser Unikt Formet af Høj kvalitet Olivenolie Flaske

1. 0,5 L

Type:Sovs Både

Krydderier Container stilarter:Cover

is_customized:Ja

Farve: Rustfrit Stål-Spejl-Lys

Materiale:Metal

Størrelse: Høj er 15cm diameter på 9cm

Funktion:Eco-Venligt,Fyldt

Brug: Spiselig olie

Kapacitet:500ml

Metal Type:Rustfrit Stål 304

Betaling:

1. Gabrielapruzzo.dk acceptere Spærrede/ Kreditkort/ / Penge Booker !

2. Fuld betaling skal være modtaget senest 7 arbejdsdage efter auktionen slutter, hvis du har problemer på at gøre betaling, Bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.

Forsendelse

1. Vi leverer til Alixpress ' s adresse.Sørg venligst for, at din adresse i Alixpress er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

2. For at levering af din pakke hurtigt og præcist, bedes du forlod os, telefonnummer, når du betaler, værdsat!

3. Vi stræber efter vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.Men nogle gange er international levering er meget afhængig af den Kurer Selskab og lokale told/afgifter.Hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.Tak for din forståelse.

4. Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er køberen?s ansvar.Forhør dig hos dit land?s toldsted til at bestemme, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Tilbage

1. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, vil vi være glade for at gøre en ombytning eller tilbagebetaling indenfor 7 dage.

2. For enhver ombytning eller refundering, vi har brug for produktet, skal være i sin oprindelige tilstand, herunder kasse og alt tilbehør.Købere er ansvarlig for den vende tilbage shipping cost .

3. Du bedes kontakte os før du returnerer varen, vil vi tilbyde dig den rigtige returadresse.

Feedback

1. Vores mål er at sikre, at du er en tilfreds kunde og behagelig shopping med os.

2. Hvis du er tilfreds med købet, og vores samlede service, din kommentar er meget vigtigt i vores forretningsmæssige succes.Tag et minut til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating af 5.

3. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb på nogen måde, Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer du måtte have, og vil gøre vores bedste for at løse de problemer,.

Tags: shampoo flas, dispenser reservedel, båd sovs, Vand Dispenser Dele, cruet olie, tape dispenser dele, olie-eddike, køkken tilbehør tilbud, kapacitet med dispenser, tom shampoo.


  • Type: Køkken Kabinet Dele & Tilbehør
  • Model-Nummer: 500ml

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer