Auto Rattet Dække DIY Ruskind Rat Bil Anti-slip Åndbar Soft Car-Styling Interiør Tilbehør

 • kr78.72
 • kr55.09 • Del:

Yderligere oplysninger

Ny Universal-38cm DIY Bil Auto Rattet Dække Ruskind Super Fiber Læder Omfatter: -Holdbar og lang levetid. -Det er lavet af høj kvalitet læder, uden revner og lugt. -Kvaliteten er sundt, miljøbeskyttelse. -Åndbar blokeringsfri, behagelig følelse. -Let at installere.Du kan sy det af dig selv, som vil tage omkring 1 time.Specifikationer: - Type: Rat Cover - Placering på Køretøjet: Front - Materiale: Høj kvalitet ruskind super fiber læder - Farve: Sort, Sort&Rød,Farverige - Diameter: 38cm/15.0" - Bredde: 10.3 cm/4.0" Montering: Universal-passer til de fleste biler.Kun til reference,Pls bekræfte, at produktet, hvis det passer til din bil, før du køber.Pakken Indeholdt: 1 x Rattet Cover 1 x Nål 1 x Tråd Om aftersales:

Hvis du har nogen spørgsmål om produktet, kvalitet, layout og installation, kan du kontakte os direkte på første gang.Vi har en faglig efter-salg service team til at løse problemer for dig, din tilfredshed er formålet med vores service!

OM PRODUKTER:

1 Alle vores produkter er i form af billeder, men den faktiske kan ændre og justering af farve,så vidt muligt i overensstemmelse med det faktiske billede,men på grund af belysning,display farve afvigelse,personlige forståelse af forskellige farver,der resulterer i fysisk muligt, at der eksisterer nogle farve foto,den slags problemer ikke hører til kvalitet problem,den endelige farve i henhold til de faktiske varer, der er gældende.

2 Når du har modtaget pakken,åbnede pakken,der måske har en svag lugt,som er den lugt af læder,som du kan placere i skygge en dag,og så vil det være ok.

3 Under installationen, line og læder trække rådne, ikke hører til kvaliteten af de produkter (hver person ' s styrke er ikke det samme, produktet har sine bærende kraft)

OM FORSENDELSE

1, Efter din bestilling er afsluttet,vil vi sende til dig inden for 5 dage,og giver den tracking nummer til dig via e-mail eller som en meddelelse.

2 Vores standard forsendelse metode er Kina Post, luftpost,som er gratis.Hvis vælger EMS,DHL,UPS,FEDEX,EPACKET eller andre shipping metoder,vi også kan levere,men du er nødt til at betale portoen.

3 Vi vil spore din pakke,og advare dig for at modtage din pakke,hvis din pakke ikke har styr optage mere end 15 dage,eller returneres,vil vi re-forsendelse for dig.

EFTERMARKEDET SERVIC

1 Vi gør vores bedste for at servicere vores kunde.

2 Du har 15 dage til at returnere det fra den dato, den blev modtaget,bedes du kontakte os inden 15 dage.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 15 dage,betragtes det som har været anvendt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Håber du kan forstå.

3 Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer,din begrundelse for returneringen.

4, refunderer Vi dig, når den er modtaget af elementet med de oprindelige betingelser og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet.Du kan også vælge at få en erstatning.

5 Vi håber meget, at du kan anbefale til dine venner om vores produkter, og vi er producenter, hvis du er forhandlere, du kan kontakte os, store mængder af ordrer til at give dig en rabat

Tags: blød svamp rattet dække, bil hjulkapsel, sagen hjul, pels drivende hjul, renault ruskind rat dækker, designer drivende hjul dækning, 40k skull, moldura rattet, sy rattet ruskind, hoteller i rio de janeiro.


 • Item Længde: 104cm
 • Model Navn: 20180805-2
 • Emne Diameter: 38inch
 • Funktion:
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: ISO9000
 • Specielle Funktioner: Komfortabel kørsel, beskytte rattet
 • Passer til alle modeller: Ja
 • Materiale Type: Flannelette
 • Element Type: Styretøj Hjul Og Rat Hubs
 • Item Bredde: 10.3cm
 • Element Vægt: 0.2kg
 • Mærke: APPDEE

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer