Autostol sensor Skifter plads belægning Sikkerhedssele micro pres skifte Reservedele bælte til autostol mattess stol

  • kr111.54
  • kr100.37  • Del:

Yderligere oplysninger

velkommen til vores Smil shop

autostol sensor Skifter plads belægning Sikkerhedssele micro pres skifte Reservedele bælte til autostol mattess stol

Venlig påmindelse :

Dette tilbehør bruges kun til erstatning og kan ikke bruges til at tilføje funktioner.

Hvis din oprindelige bil har en sikkerhedssele ikke spændt påmindelse funktion,

det kan bruges til vedligeholdelse og udskiftning.

Dette er blot en sensor komponent og skal anvendes med den oprindelige bilens funktioner.

Købet skal Du finde ud af, om din bil har denne funktion før,

eller hvis du har den teknologi, ændring tekniker, kan du købe det,

tak

Deatils foto på data

L : 15.3 cm

W : 12.8 cm

Tykkelsen 0,6 cm

Kabel-længde : 65cm

Arbejde princip: Dette produkt er importeret, mærke verden "grammatik", engelsk "grammatik".Så er du velkommen til at bruge det.Dette produkt er primært anvendes i sæder.Det kan skifte, og sender signaler gennem vægt sensing.For eksempel, på massage sæde, når du bruger det til at sidde på, det kan tænde massage-funktion gennem den vægt sensing.Du behøver ikke at specielt tryk på kontakten for at opnå massage-funktion.En anden funktion er at installere det på den tekniske sæde i bilen, som kan være forbundet med signal lyset af den tekniske køretøj.Når nogen er på førersædet, vil lyset være tændt, så, at folk på jorden ved, at en person, der opererer på køretøjet.Det andet formål er at forbinde det med lås af køretøjet.Når føreren sidder på den plads, han behøver ikke at bruge nøglen for at starte bilen.OM SENDING

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

REFUSION ELLER RETURNERE

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra, ELLER du kan vælge at få en erstatning.

OM WARRNTY

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Gabrielapruzzo.dk!

OM FEEDBACK

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Tags: sæde sensor, bluetooth tastatur mac, bil bagfra sensor, pedal sensor, sikkerhed plakat, gasfjeder for stol, side bil sensor, bluetooth-puls rem, ben plade, immo sæde sensor.


  • Model-Nummer: ey89s
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer