Puck Spillet Hurtigt Slynge Træ-Holdbare Air Hockey Bord Spil Toy Forældre-barn Interaktive Spil Skak Prop Bordfodbold Bord Spil

  • kr111.54
  • kr63.59  • Del:

Yderligere oplysninger

Bullet Punkter:

1、Store Board Game: Et fremragende brætspil, som du kan spille med og have det sjovt med familie og venner, så vil du ikke kede dig i din fritid, og du kan tilbringe en lykkelig tid med familie og venner.

2、Massivt Træ Materiale: Massivt træ ramme og træ stykker er miljø-beskyttende, smukt og holdbart.Let og kompakt for nem at bære, og du kan spille på bord eller gulv til enhver tid.

3、Hånd-øje Koordination Forbedres: Tempo slyngen er en tempofyldt handling platformspil spil.Forbedre dit barns hånd-øje koordination og styrke finmotoriske færdigheder til at udvide dit barns opmærksomhed.

4、Perfekt Design: Den glatte træ-tabel bestyrelsen er let at bære, når de rejser, som er det ideelle valg til små rum, kræver ikke batterier.Bare tage ud skakbræt og spille med familie og venner.Efter at spille, så længe tabellen er lukkede, vil det blive en box til alle ishockey.

5、Egnet Gange: bordfodbold bord spil er egnet for underholdning for hele familien, fødselsdagsfest, jul, gaver og sport, brætspil, som er en ideel familie og sociale aktiviteter med børn og venner!Børn kan spille spil med deres venner, som kan hjælpe dem med at komme sammen mere harmonisk og styrke deres følelse af konkurrence.Dette er en god gave til børn, der er egnet til børnehaver og familier.

Specifikationer:

Navn: Bordfodbold Bord Spil

Materiale: træ

Størrelse:

Store størrelse: om 54*22*2.6 cm/21.26*8.66*1.02 i

Lille størrelse: om 36*22*2.6 cm/14.17*8.66*1.02 i

Packing Liste:

Puck Spillet*1

Skak*20

Reb*2

Tags: monopol spil party, bestyrelsen skak, spil, tablero terraforming mars, air hockey tabel, bruser tabel spil, kort spil, brætspil, brætspil playmat, eksploderende killing brætspil.


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: -
  • Advarsel: -

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer