Mark Rothko Abstract Olie Maleri på Lærred uden ramme Rammeløse hologrammet i en vinkel stue Home decor kunst tegning

 • kr1 854.83
 • kr649.19 • Del:

Yderligere oplysninger

Materiale: Bomuld, Lærred Ramme: Uden ramme(lærred kun) Pakning: Rullet lærred i rør

MINDE: 1.Gratis Fragt til hele verden Via Kina Post Air Mail(30-50-dag). 2.For Kunder Fra Følgende Lande Og Områder:

USA,rusland,Frankrig,STORBRITANNIEN,Canada,Australien,Israel,Saudi-Arabien,Ukraine, Vi Vil Sendes Via E-pakke,Og Også Gratis Fragt(15-20-dag).

Størrelse: 1Inch=2,5 cm

Ingen Ramme : Canvas Kun

Hvis du har brug for den ramme eller en anden størrelse, er du velkommen til at kontakte os direkte!

Ekstra om 5cm Hvid kant er for din indramning maleriet,det er ikke et maleri problem.

hvis du har brug for tegning til 5 cm kant,bedes du kontakte os.

Hvorfor Vælge os?Brug den Høje Kvalitet Tykke Lærred og Bedste Hurtig Shipping Metoder, og Hele Dagen Kundeservice

Høj Kvalitet Type

uden ramme

100% håndmalet oil painting Customizted

Vi kan brugerdefinerede enhver størrelse for dig, og vi kan gøre brugerdefinerede lærred malerier for, behøver du kun at sende os en høj opløsning billede.Package Rullede med rør,aviod at folde bemærk Maleriet er 100% Håndmalet Af Kunstner,Der Er Forskellige Udvalg Af Karakter Af Hver Kunstner, Der Er Anderledes Håndmalet Maleri,Som En Kunst,Håndmalet Maleri Bruge Mere Tid til At Malet Af Vores Kunstner.service hvis du har problemer,bedes du kontakte os, før din feedback,vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig på enhver tid

Giv os 5 stjerner, Hvis du er tilfreds med vores malerier efter modtog malerier!

Vi er en fabrik, som har specialiseret sig i olie maleri,producere og tradining.

Vi ejer mange store Professionelle kunstnere mere end 200pcs med 30years oplevelse for håndmalet olie malerier, omdefinere din livsstil med dette unikke og elegante stykke kunst, der er skabt af vores kunstner.

tilbyder høj kvalitet maling og bedste eftermarkedet service er vores mål.

Kunden s størrelser og kundernes s maleri også til rådighed .Th e priser for vores kunde malerier afhænge af størrelsen af de malerier og kompleksiteten af billederne.Så venligst mail os billeder så vi vil citere for dig.Vores kunstnere kan ændre de malerier, som din anmodning, sådan som folk kan fjernes eller tilføjes.Tøj, hår og øjne farve og baggrunde kan ændres.Vi kan endda kombinere to billeder til at lave et maleri.Bedes du sætte din ændring af anmodninger om rækkefølgen.

Q: Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke har modtaget mit køb?

A: Hvis du ikke har modtaget dit køb, skal du være tålmodig.Din purc hase kan nå din hånd i de næste par dage.I mellemtiden, bedes du kontakte rederiet ved din side, eller kontakt os for hjælp, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.Hvis købet blev tabt, vil vi sende dig en ny.

Q: Hvad skal jeg gøre, hvis de malerier, jeg har købt, ikke kan lide?

A: Du er velkommen til at kontakte os via Platform Web-Mail eller E-mail, vil vi løse eventuelle problemer med dig .Vi er glade for at hjælpe dig med at udveksle de andre , men køberne er ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger.

Q: Hvorfor er jeres priser så lave?

A: Vi har mange talentfulde og master kunstnere, vi køber tusindvis af høj kvalitet olie malerier fra dem direkte.Vi har en uovertruffen evne til at købe malerier til en lav pris, og i stedet for at øge vores fortjeneste, at vi overføre besparelser til vores kunder.Når du køber hos os giver dig mulighed for at købe olie malerier til engrospriser.

Q: jeg har brug for det hurtigst muligt, har du overnight shipping måder?

A: Generelt vil vi afsende oplag i løbet af 2-7 Dage efter din betaling er ryddet, kan Du fortælle os, hvis du har brug for det hurtigst muligt, da vi vil forsøge at vælge en overnight shipping måde for dig.Men vi er ikke sikker på, at varen vil ankomme til tiden, helt, fordi den internationale skibsfart er svært at styre.

Q: Kan jeg få rabat?

A: Normalt vil vi have rabat hver måned, kan du sætte de produkter, du ønsker i din indkøbskurv, og tilføj ønske listen, skal du vente, til det system, til at informere dig om rabat.

Q: kan du tilbyde engros-pris?

A: Ja, hvis du ønsker at bestille mange stykker sammen, kan du kontakte os og vi vil tjekke, hvor meget rabat vi kan tilbyde.

Tags: mark rothko udskriv, mark rothko art, donut wall art, mark rothko, dog spejl, citron plys legetøj, mark rothko plakat, donkey billede, mark rothko-maleriet, rapper sæt.


 • Model-Nummer: YJM
 • Emner: abstract
 • Frame mode: Urammet
 • Base: Lærred
 • Materiale: Lærred
 • Stil: abstract
 • Original: Ja
 • Technics: Hånd Malet
 • Ramme: No
 • Type: Olie Malerier
 • Form: Lodret Rektangel
 • Mærke: qunexc
 • Medium: Olie

Tilføj en anmeldelse af varen

Bedømmelse?
Du kan også gerne


Support 24/7
Telefonnummer