Interiør Design

DFDS SEAWAYS

Indretning af velværeområder

Velværeområder på skibe Crown og Pearl, i samarbejde med Spacelab.
Der blev designet og tegnet et forslag til skib Pearl og 2 forskellige forslag til skib Crown. Alle forslag indeholder flexispace, café og lounge, sofalounge, bar og behandlingsområde.

 

Skib Pearl
Café og loungeområde indrettes med sofaer, loungestole- og borde, caféstole- og borde.
Den ene sofa fungerer som rumdeler mellem caféen og flexspace, kan benyttes fra begge sider.
Den anden sofa ligger helt tilbage i rummet, uden at blokkere for vinduerne.


Skib Crown_model A
Her inddrages en del af poolområdet, for at caféen bliver større. På denne måde bliver der plads til at lægge behandlingsrummerne lidt tilbagetrukkede.

Café- og loungeområdet indrettes også med loungemøbler, så der både er mulighed for at sidde ved høje borde og mere tilbagelænet.
Det giver variation og valgmuligheder for gæsterne.

Farvevalget er forskellige blågrønne nuancer, der associeres med natur og velvære. Det monokrome giver sammenhæng og variation der brydes nænsomt af det mørke eksisterende træ, grå stenpuder og grå stole.

Skib Crown_model B
På denne model forbliver poolområdet uændret, det betyder at caféområdet bliver meget småt, derfor vil der kun være plads til almindelige cafémøbler, så skal man undvære loungemiljøet.

Sofaen i flexispace placeres i buen ind mod poolområdet for at få både overblik over legeområdet og kontakt til behandlingsrummerne.

Vægbeklædning er hvid laminat med en speciel struktur, søjlerne males med en blågrøn nuance. Bagvæggen i behandligsrummerne får en mere markant farve.


Sted_København    Kunde_DFDS Seaways